Cryptocurrency-luokitusalusta Weiss Crypto Ratings on estänyt monien Bitcoin- käyttäjien huolet, jotka kaikki ovat tällä hetkellä todistamassa laskevaa laskusuuntausta, joka iski markkinoilla muutama päivä sitten. Huomattavassa twiitissä Weiss on vakuuttunut siitä, että karhutrendi, jonka oletetaan kuolevan nopeasti, ei ole tarpeeksi vahva vetämään Bitcoin alle 10 000 dollaria lähitulevaisuudessa.

Lehdistöajankohtana kaikkein arvostetuimman digitaalisen omaisuuden volatiliteetti on edelleen korkea, mikä on laskenut yli 10% kuukauden alusta. Tämän kirjoituksen ajankohtana Bitcoin on arvoltaan 10 317 dollaria ja Weissin mukaan Bitcoin Future on tällä hetkellä vahva. Pudotus alle 10 000 dollaria vastaa Bitcoinin pudotusta lähes 5,5% ja kaupankäyntiä edeltävällä tuella noin 9500 ja 9800 dollarin markan. Mutta Weiss on varma, ettei nopean laskukierron mahdollisuutta ole näkyvissä.

Kun twiitti lukee:

„Bitcoin-hintatasapaino on 10 000 dollaria. Emme usko BTC: n menevän alle 10 kt milloin tahansa. “

Ethereumiin viitaten Weiss väittää, että 10 000 dollarin BTC-hintahuippu on yksinkertaisesti lyhytaikainen tuki. „Se on tukea, aivan kuten 350 oli tukea ETH: lle. BTC: n osalta etsimme ainakin väliaikaista lyhytaikaista matalinta. “ Weiss väitti.

Bitstampin teknisistä tiedoista nopea tarkastelu yhden viikon kaavioon paljastaa, että 11 000 dollarin takaisin saaminen ei ole mahdotonta isolle härälle.

Härät pitävät lujasti vahvaa, ja merkittävä nouseva kääntökuvio edeltää jokaista laskevaa häiriötä

6. syyskuuta lähtien kaikki merkittävät laskutrendit ovat laimentaneet sonnien, jotka ovat onnistuneet pitämään markkinat maltillisesti. Vaikka puolustuksen vahvuus ei ole ollut tarpeeksi ratkaiseva hintamuutosten korjaamiseksi, Bitcoinilla on hyvät lähtökohdat hintakäänteelle ainakin aikaisempaan 10 500 dollarin vastarintaan, josta voisi mahdollisesti tulla tukea, jos huomattava hinnan nousu toteutuu.

Silti siitä, että Bitcoin on suotuisa, lompakko-osoitteiden määrä, joilla on vähintään yksi BTC, on lisääntynyt. 823 000 on nyt kaikkien aikojen ennätys 1-BTC-lompakkokoteloille. Bitcoin ei ole ainoa kryptovaluutta-sijoittaja, joka heittää kolikoitaan, Ethereum on myös nähnyt vaikuttavan osoitteen kasvun. Ja aivan kuten Bitcoin, Ethereumin sijoittajat ovat sulkeneet silmänsä hintojen volatiliteetista.

Ei ole varmaa, milloin Bitcoin rikkoo 12 000 dollarin kattojen, kuten se teki tämän kuukauden alussa, mutta sijoituskoron nousu on jälleen yksi orgaaninen indikaattori siitä, että Bitcoinin sisäinen arvo on yhtä läsnä kuin koskaan.