Huhtikuun 1200 dollarin kannustin on nyt 4200 dollaria Bitcoinissa

Bitcoinin vuoden 2020 aalto on maksanut mahtavia tuottoja kaikille, jotka käyttivät ärsykeensä siihen.

Voisiko kauppiaiden onni sijoittaa ylimääräinen käteinen rahaa Bitcoiniin toistaen seuraavalla maksukierroksella?

Lyhyesti

Ostamalla 1200 dollaria BTC: tä 15. huhtikuuta olisit ansainnut tänään 4200 dollaria +.
Yhdysvaltain hallitus myönsi huhtikuussa jopa 1 200 dollarin kannustinmaksun yksityishenkilöille.
Tällä viikolla hyväksyttiin pienempi Yhdysvaltojen elvytysmaksujen toinen kierros.

Yhdysvaltain kongressin tällä viikolla hyväksymällä toisella – tosin puolikokoisilla – kannustinmaksukierroksella on uusi keskustelu Yhdysvaltojen kansalaisten mahdollisista mahdollisuuksista käyttää pandemiaan perustuvia julkisia maksujaan Bitcoinin ostamiseen.

Kuten Twitter-tilit, kuten BitcoinCritics ja BitcoinStimulus, viittasivat tällä viikolla, Bitcoiniin 15. huhtikuuta sijoittama 1200 dollarin henkilökohtainen ärsykemaksusumma olisi tänään arvoltaan yli 4200 dollaria, kiitos 350-prosenttisen nousun kryptovaluutan hinnassa.

CoinGeckon mukaan Bitcoinin hinta oli 6629 dollaria 15. huhtikuuta, ja arvo laski edelleen maaliskuun puolivälissä tapahtuneen markkinahäiriön johdosta, kun COVID-19 alkoi vaikuttaa länteen. Tämän kirjoituksen jälkeen Bitcoinin hinta on nyt 23382 dollaria äskettäisen härkäajon jälkeen, jonka kaikkien aikojen korkein hinta oli 24225 dollaria.

Ensimmäiset Yhdysvaltojen elvytysmaksut maksettiin huhtikuun puolivälissä, ja maksettiin jopa 1200 dollaria per tukikelpoinen henkilö ja 2400 dollaria aviopareille, 500 dollaria alaikäisille huollettaville.

Äskettäin hyväksytty ärsyke mittaa vielä 600 dollaria enintän oikeutetuille henkilöille ja 1200 dollaria aviopareille, 600 dollaria alaikäisille huollettaville. Maksut lähetetään tulevina viikkoina, mutta jotkut alkuperäisen kannustinmaksun saaneet ihmiset eivät ehkä ole tällä kertaa tukikelpoisia ankarampien tulo- ja asemaa koskevien säännösten ansiosta.

Kuinka 8 biljoonan dollarin globaalit elvytysmaksut vaikuttavat Bitcoiniin

Maat ympäri maailmaa laajentavat massiivisesti velkojaan koronaviruksen torjumiseksi, ja maailmanlaajuiset verohelpotustoimenpiteet ovat jo yli 8 biljoonaa dollaria Bloombergin mukaan. T

Pian Yhdysvaltain piristystarkastusten jälkeen analyytikot kertoivat Decryptille, että hallitukset, jotka „painavat rahaa“ pandemian käsittelemiseksi, voivat viime kädessä hyötyä Bitcoinin hinnasta. Maailman hallitukset olivat jo säätäneet noin 8 biljoonaa dollaria elvytysmaksuja 1. toukokuuta alkaen, ja kasvava julkinen velka ja fiat-valuutan heikkeneminen loivat tilanteen, joka on kypsä lisääntyvälle kiinnostukselle ja arvolle kryptovaluutoissa.

Yhdysvaltain kannustintarkastusten ja COVID-19-rokotteiden toisen kierroksen pienemmällä kierroksella ympäri maailmaa, tuottavatko 600 dollaria Bitcoiniin nyt melkein samanlaista tuottoa kahdeksan kuukautta myöhemmin?

Maksujen pitäisi alkaa näkyä tammikuussa, joten kysy meiltä uudelleen syyskuussa 2021. Crypto Twitter pitää välilehtiä tällä välin epäilemättä.

Varhainen Coinbase-sijoittaja keskustelee Bitcoinin ostamisesta vuonna 2011

Coinbasea vuonna 2012 tukenut israelilainen amerikkalainen yrittäjä paljasti, että hänen sijoituksensa johtui pääasiassa onnesta ja sattumasta.

Lyhyesti

Varhainen Bitcoin-sijoittaja Liron Shapira keskusteli kryptosfäärin esittelystä Anthony Pomplianon kanssa.
Shapira totesi, että Bitcoin oli „nukkuja“ jo vuonna 2011.
Vuonna 2012 yrittäjä „sattumalta“ investoi Coinbase-yhtiöön, jonka arvo voi olla noin 28 miljardia dollaria listautumisannin jälkeen.

Liron Shapira, valmennussivuston Relationship Hero toimitusjohtaja ja varhainen sijoittaja Bitcoiniin ja Coinbaseen, sanoi, että hänen tutustumisensa kryptosfääriin oli yhdistelmä onnea, mahdollisuuksia ja hänen henkilökohtaista sijoittamistyötä.

Viimeisimmässä Morgan Creek Digital Assets -yhtiön perustajan Anthony Pomplianon isännöimässä Pomp Podcast -jaksossa Shapira totesi olevansa „pakkomielle“ Bitcoinin kanssa vuonna 2011 kutsumalla salausta „nukkuvaksi osumaksi“.

„Luulen, että sekä YCombinator että Bitcoin olivat todella nukkuvia hittejä jo vuonna 2011. Joten mistä sain opinnäytetyön?… Etsin aina 10 prosentin todennäköisyyttä ja vuonna 2011, Bitcoin, oli kuin 90% mahdollisuus, että se oli vain kuin hengittää, eikö? ” sanoi Shapira ja lisäsi: „Mutta huomasin vain ok, no, 10 prosentin todennäköisyydellä, että se ei suihkuta, voisiko se vain mennä 10x, 100x tai 1000x?“